Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen julkaisee tiukat uudet säännöt siitä, mitä lentokoneisiin saa tuoda

Thaimaan CAA (Civil Aviation Authority) vaatii kaikkia maan lentoasemia noudattamaan tiukempia turvamääräyksiä, jotka kieltäisivät monien tavaroiden kuljettamisen lentokoneisiin matkatavaroihisi.

Päivitetty kielto koskee elintarvikkeita, nesteitä ja kosmetiikkaa, jotka on nyt rajoitettu astioihin, joiden tilavuus on enintään 100 millilitraa (litran kymmenesosa). Näitä esineitä on rajoitettu, etkä voi viedä niitä millekään matkustajaalueelle tai lentokoneeseen.

Tässä on joitain kielletyn luettelon kohteita: Vesi; juomat; keitto; siirappi; hillo; muhennos; kastike; 'nam prik' (suosittu thaimaalainen mauste); ruoat kastikkeessa; voiteet; emulsiot; kosmetiikka; öljy; hajuvesi; hammastahna; shampoo; suihkugeeli; spray; vaahto; ripsiväri; huulipuna ja huulirasva.

Kieltojen päivittäminen näyttää olevan aikaisempien sääntöjen tiukempi tulkinta kuin kiellettyjen kohteiden laajennetun luettelon käyttöönotto.

Sosiaalisen median käyttäjät ja kommentoijat ovat huolissaan siitä, että maan nykyisillä lentoasemilla on puute kylttejä ja tietoa rajoituksista useilla kielillä. He ja useat uutismedialähteet rohkaisevat CAA:ta allekirjoittamaan ja tunnistamaan rajoitukset asianmukaisesti varmistaakseen, että turvajonot eivät ole pitkiä hämmentyneiden turistien ja matkustajien kanssa.

Kielto alkoi lauantaina viikonloppuna.

Ilmailulaitoksen mukaan kiellon syynä on turvallisuuden parantaminen ja kaikkien matkustajien suojeleminen.

Tänä viikonloppuna on raportoitu pidemmistä turvajonoista tietyillä lentoasemilla, kun heräsi hämmennystä siitä, mitä lentokoneisiin saa viedä ja mitä ei.

Jotkin lähdemateriaalit Sanookista ja The Thaigerista, toimittajina The Pattaya News.

 

Tilaa
SOURCESanook, Thaimaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/