Ulkomaalainen turisti törmäsi moottoripyörään ylittäessään Second Roadin lähellä Central Festival Mallia

Pattaya-

Eilen iltapäivällä arviolta viisikymppinen ulkomaalainen turisti törmäsi Second Road Near Central Festivalin ylittämiseen moottoripyörällä, jonka joidenkin silminnäkijöiden mukaan ylinopeutta.

Ulkomaalainen turisti loukkaantui vakavasti eikä pystynyt liikkumaan. Hänen nimeään ei kerrottu lehdistölle. Myös moottoripyörän kuljettaja, Thaimaan kansalainen, loukkaantui, joskaan ei niin vakavasti.

Molemmat vietiin paikalliseen sairaalaan hoidettavaksi.

Pattayan poliisi kertoo tarkistavansa alueella vallitsevaa CCTV:tä, ja tulosten perusteella voi edetä oikeustoimiin.

Tämä onnettomuus juontuu venäläisturistin pyrstöstä, joka kuoli ylinopeutta moottoripyörällä Jomtienissa noin viikkoa aiemmin, jolloin kaupunki lahjoitti hänen perheelleen tapauksen jälkeen 5000 bahtia.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/