23-vuotias thaimaalainen kaatuu kuolemaansa Nakluassa, korealainen poikaystävä tutkinnan kohteena

Naklua-
23-vuotias Thaimaan kansalainen kaatui kuoliaaksi asunnon 30. kerroksesta Nakluassa tänään kello 5 Wongamat Beachin lähellä.

Hänet löydettiin alasti ja hänen uskottiin kuolleen välittömästi toisen alla olevan rakennuksen katolta.

Tällä hetkellä tutkinnan kohteena on miespuolinen Korean kansalainen, joka löydettiin huoneesta hänen kaatuessaan. Nainen oli asunut huoneessa useita kuukausia talon turvahenkilöstön mukaan.

Olemme salaaneet molemmat nimet tällä hetkellä, koska kyseessä on aktiivinen tapaus.

Korean kansalainen on ilmoittanut olevansa naisen poikaystävä, mutta hän ei nähnyt tapausta eikä ollut tietoinen putoamisesta, ja hän sanoo, että se oli onnettomuus.

Poliisi on vienyt hänet tässä vaiheessa lisäkuulusteluihin tapauksen johdosta ja tapahtuman selvittämiseksi.

Asunnon turvapäällikkö, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen, kertoi kokoontuneille lehdistölle, että tämä ei ollut ensimmäinen tapaus korealaisen poikaystävän kanssa, ja väitti, että hän oli pahoinpidellyt naista aiemmin ja tämä oli valittanut turvahenkilöstölle tämän väkivaltaisesta käytöksestä. menneisyydessä.

Seuraava video sisältää materiaalia, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/