Thaimaalaisten turistien määrä väheni 1.03 % toukokuussa, kiinalaisten turistien määrä laski 8.55 %

Thaimaa-

Thaimaan matkailuministeriö ilmoitti eilen, 20. kesäkuuta 2019, seuraavat uutiset koskien Thaimaahan saapuvia turisteja, jotka eivät ole positiivisia:

- Turistien kokonaismäärä laski toukokuussa 1.03 % edellisvuodesta.

-Toukokuussa yhteensä 2.7 miljoonaa turistia.

-Kulut 135 miljardia bahtia, 0.95 % vähemmän kuin edellisenä vuonna.

-Kiinalaiset turistit vähenivät 8.55 % vuodentakaisesta.

-Toukokuun kokonaismatkailudollarit olivat noin 12 % bruttokansantuotteesta.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/