Thaimaan pääministeri sanoo, että jokaisen thaimaalaisen tulisi kiinnittää huomiota tähän viikonloppuun ASEAN-huippukokoukseen

BANGKOK, 19. kesäkuuta 2019 (NNT) – Thaimaa isännöi 34. ASEAN-huippukokousta, ja tapahtumapaikat ja turvatoimenpiteet on valmisteltu. Pääministeri Prayut Chan-o-cha kehotti ihmisiä kiinnittämään huomiota ASEANin huippukokoukseen.

ASEANin puheenjohtajana tänä vuonna kenraali Prayut sanoi, että jokaisen thaimaalaisen tulisi kiinnittää huomiota huippukokoukseen, joka vaikuttaa Thaimaan tulevaisuuteen. Kyse on ASEAN-yhteisön turvallisuudesta, taloudellisista ja sosiaalisista asioista sekä toimenpiteistä kauppasodasta selviytymiseksi. ASEANin puheenjohtajana Thaimaa ohjaa seuraavaa ASEAN-kokousta, joka on suunniteltu pidettäväksi tämän vuoden lopussa. Tälle vuodelle on suunniteltu yli 180 pienempää kokousta.

ASEANin 10 jäsenvaltion johtajien on määrä osallistua 34. ASEAN-huippukokoukseen Bangkokissa sijaitsevassa Luxury Collection Hotel Athenee -hotellissa ja yli 10 muussa paikassa. Ulkoministeriön virkamiehet ovat valmistaneet ASEANin liput ja huippukokoussymbolin, kun poliisi partioi tapahtumapaikoilla ja toteuttaa turvatoimia.

Huippukokouksen on määrä alkaa huomenna ASEANin pysyvien edustajien kokouksella, jota seuraa ASEANin korkeiden virkamiesten kokous perjantaina. ASEAN-johtajien on määrä olla huippukokouksessa sunnuntaina.

Median edustajat voivat käyttää Grand Center Point -hotellin lehdistökeskusta, jossa on tietokoneita, viestintälaitteita ja parkkipaikka tv-ajoneuvoille. Lehdistökeskus aukeaa tänään. Ulkoministeriöön rekisteröityneet tiedotusvälineiden edustajat seulotaan tiukasti turvallisuussyistä.

Thaimaan Credit-National News Bureau

Tilaa
SOURCENNT
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/