Australialainen mies pidätettiin baarikiistan jälkeen, joka tallentui videolle, jossa hän pahoinpiteli Pattayan poliisia

Pattaya-

Tänä aamuna kello 4:00 Australian kansalainen, 55-vuotias Constantine Anagnostou, jäi lehdistötoimittajille videolle, kun hän pahoinpiteli, huusi ja kirosi suullisesti suurta joukkoa paikallisia poliiseja Thrappraya Roadin tarkastuspisteessä.

Anagnostoun kerrottiin olleen osallisena kiistassa aiemmin illalla Soi Diamondin alueella lähellä Walking Streetiä Etelä-Pattayalla. Alla olevissa CCTV-materiaalissa näkyy henkilö, joka näyttää olevan herra Anagnostou, joka nousee moottoripyörästään ja törmäsi toiseen moottoripyörään Soi Diamondissa ja käy sitten vihaista riitaa baarin turvallisuuden ja henkilökunnan kanssa, väitettäen syyttävän heitä onnettomuudesta. Moottoripyörä, johon Anagnostou väitetysti osui, omisti baarin työntekijä.

Baarin henkilökunnan kerrottiin soittaneen poliisille tapauksen ratkaisemiseksi, mutta Anagnostou kieltäytyi rauhoittumasta ja uhkasi henkilökuntaa senkin jälkeen, kun hänelle näytettiin video, joka näyttää osoittavan, että putoaminen ei ollut baarin vika. Poliisi ilmoitti Anagnostoun paenneen paikalta, mutta häntä seurattiin ja pysäytettiin Jomtienin tarkastuspisteessä. Tässä herra Anagnostou väitti, että poliisi hyökkäsi hänen kimppuunsa Soi Diamondissa ja alkoi suullisesti raivota poliisia kohtaan.

Mr. Anagnostou pidätettiin lopulta, ja häntä syytetään pidätyksen vastustamisesta ja muita syytteitä käsitellään.

Herra Anagnostou sanoo, mukaan lukien videon, hänellä ei ole rahaa sakkojen tai takuiden maksamiseen, ja poliisin mukaan hän ei ole yhteistyöhaluinen, mukaan lukien veren alkoholitestin kieltäytyminen tapahtuman aikana.

Hän on edelleen vankilassa Pattayan poliisiasemalla tänä aamuna.

Alla oleva video sisältää kiroilua ja kielenkäyttöä, jotka voivat loukata herkkiä katsojia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/