Italialainen mies kaatui kuoliaaksi Mallissa Keski-Pattayalla, syytä tutkitaan

Pattaya-

Tänään, 2. kesäkuuta 15, kello 20 italialainen putosi Central Festival Mallin kuudennesta kerroksesta ostoskeskuksen rannan puolella olevan lasihissin sisäänkäynnin luota kuolemaan kymmenien järkyttyneiden paikallisten ja turistien edessä.

Gianluigi Broccadolta, 57-vuotiaasta, löydettiin murtunut niska ja kallo. Hän oli kaatuessaan ilman paitaa ja hänellä oli yllään vain keltaiset shortsit. Hänen passinsa oli hänellä, mutta hänellä ei ollut muita asiakirjoja tai varoja. Hän putosi pieneltä parvekkeelta lähellä hissiä kuudennessa kerroksessa. Hän kuoli sivullisten mukaan välittömästi.

Turvahenkilöstön mukaan mies meni kauppakeskukseen, meni välittömästi ylimmän kerroksen parvekkeelle ja kaatui. Henkilökunta vastasi peittämällä häiritsevän tapahtumapaikan teltalla ja soittamalla välittömästi paikalliselle poliisille ja kuolemansyyntutkijalle.

Italian suurlähetystölle on ilmoitettu tapauksesta.

Poliisi selvittää tapahtuman syytä ja sitä, hyppäsikö vai kaatuko mies onnettomuudena.

Tämä on toinen kaatuminen ostoskeskuksessa noin kuukauden sisällä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/