Kaksi miljardia bahtia Crystal Methiä takavarikoitiin Chon Burin satamassa tänä viikonloppuna (Video)

Si Racha, Chonburi-

Poliisi ja huumausainetorjuntaviranomaiset takavarikoivat lauantaina noin yhden tonnin kristallimetamfetamiinia eli Icea, jonka arvo on arviolta kaksi miljardia bahtia katuhinnoin, konttipihalla Si Rachan alueella Thaimaan itäisessä Chon Burin maakunnassa.

Kaksi Kiinan kansalaista ja kaksi thaimaalaista otettiin kiinni paikan päällä, kun he menivät pihalle tarkastamaan 612 kenkälaatikkoa, jotka olivat matkalla Filippiineille; 34 laatikosta löytyi teepakkauksiin käärittyä jäätä.

Ilmoitetut poliisilähteet sanoivat, että onnistunut takavarikko johtui tiedosta, joka varoitti huumausainetorjuntaviranomaisia ​​suuresta lähetyksestä.

Takavarikoitujen huumeiden uskotaan olevan yksi suurimmista yksittäisistä takavarikoista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/