Reece Vella, tuomittu raiskaaja ja huumekauppias, joka oli osallisena paikallisen baaritytön kuolemassa vuonna 2018, karkotettiin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan huumerikosten vuoksi.

Pattaya

Tammikuussa 2018 käsittelimme pitkään Soi kuuden parissa työskennellyt paikallisen baaritytön kuolemaa, joka putosi viidennen kerroksen parvekkeelta Pratumnakin kukkulalla Pattayalla. Brittiläinen, joka osoittautui tuomituksi raiskaajaksi ja huumekauppiaaksi, oli osallisena hänen kuolemaansa ja pakeni paikalta varastaen hänen puhelimensa ja moottoripyöränsä. Hänet pidätettiin läheisessä olutbaarissa ilman, että hän näytti välinpitävyyttä maailmassa vähän aikaa myöhemmin.

Täydelliset artikkelimme tapahtumasta löytyvät alta. Päivitä muistisi tai opi tarina tästä tilanteesta ja vieritä sitten alaspäin nähdäksesi nykyinen tilanne herra Vellan kanssa.

Päivitetty: 25-vuotias thaimaalaisen naisen putoamiseen osallistunut brittiläinen nainen tuomittiin raiskaajaksi, pakenemassa Ison-Britannian huumerikosviranomaisia

Pattayan poliisi haastatteli 25-vuotiasta brittiläistä bargirlin kuolettua asunnossa

Herra Vella on viimeisten puolentoista vuoden ajan istunut Thaimaan vankilassa Janhuathonin kuolemaan johtaneesta laiminlyönnistä. Hän käsitteli myös syytteitä hänen moottoripyörän ja puhelimen varkaudesta sekä kahden kuukauden oleskeluajan ylityksestä. Hän oli väittänyt, että he harrastivat seksiä hänen huoneistonsa parvekkeella ja hän kaatui vahingossa. Hän sanoi paniikkinsa ja juoksi, varasti kuitenkin naisen puhelimen ja moottoripyörän ja hänet löydettiin seuraavana iltapäivänä päihtyneenä ja juovana läheisestä olutbaarista.

Hra Vella vapautettiin vankilasta ja karkotettiin Thaimaasta muutama viikko aiemmin ja tunnusti syyllisyytensä kokaiinin ja heroiinin myynnistä ja jakelusta Isossa-Britanniassa 4. kesäkuuta. Hänet tuomitaan 8. heinäkuuta.

Vuonna 2012 Vella tuomittiin neljäksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi nuorten rikollisten laitokseen Isossa-Britanniassa teini-ikäisen raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Tuolloin kerrottiin, että nuori herra Vella tuli "vihaiseksi ja mustasukkaiseksi" osallistuessaan juhliin.

Myöhemmin poliisi pidätti hänet huumeiden levittämisestä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vuonna 2017 hän esiintyi Worcester Crown Courtissa, jossa häntä syytettiin A-luokan lääkkeiden toimittamisesta, mutta hän ei koskaan kohdannut näitä syytteitä, vaan pakeni Pattayaan.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/