Pattayan lähellä olevat saaret, mukaan lukien Koh Larn, harkitaan suojeltuiksi ympäristöalueiksi, mikä rajoittaisi matkailutoimintaa.

Pattaya-

Sukeltajat, merikävelijöiden, turisti- ja ravintolaveneet saattavat kohdata uusia rajoituksia, kun hallitus ryhtyy suojelemaan Pattayan lähisaaria.

Chonburin apulaiskuvernööri Wisit Pungpetch johti 13. kesäkuuta pidettyä kokousta luonnonvara- ja ympäristöministeriön ilmoitusluonnoksesta, joka nimesi Koh Larnin, Koh Sakin ja Koh Krokin suojelluiksi ympäristöalueiksi.

Viimeisin luonnos on kolmas, joka on julkaistu yhdeksän viime vuoden aikana, eikä yhtäkään niistä ole pantu täytäntöön.

Wisit selitti ilmoitusluonnoksen sisällön ja sanoi, että tapaamisia ja julkisia kuulemistilaisuuksia järjestetään lopulta.

Vaikutuksen kohteena ovat "merellä kävelijät", jotka käyttävät pinta-ilmaa kävelläkseen merenpohjassa - ja aivan liian usein koralliriuttojen päällä - sukeltajia, turistiveneitä ja ravintolaveneitä.

Keskustellaan myös päivittäisten matkailijoiden määrän rajoittamisesta Koh Larniin, mutta Koh Larnin yritysten omistajat ovat kertoneet kaupunginhallitukselle, etteivät he tue tätä ratkaisua.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/