George Clooneyna esiintyvä italialainen huijari pidätettiin vaimonsa kanssa Pattayalla

Pattaya-

Etsitty italialainen mies, jota syytetään esiintyneen Hollywood-elokuvatähdeksi George Clooneyksi myydäkseen vaatteita verkossa, on pidätetty Pattayalla.

Francesco Galdelli, 58, ja hänen vaimonsa Vanja Goffi, 45, joita italialaiset tiedotusvälineet kutsuivat "italialaisiksi Bonnieksi ja Clydeksi", pidätettiin luksushuvilassa Bang Lamungissa lauantaina 15. kesäkuuta 2019.

Pariskunta pakeni Italiasta vuonna 2012 saatuaan kahdeksan vuoden vankeustuomion petoksesta.

Yksi heidän huijauksistaan ​​poliisin mukaan sisälsi väärennettyjen Rolex-kellojen myynnin verkossa. Luksuskellojen lähettämisen sijaan pariskunta lähetti usein suolaa sisältäviä laatikoita pahaa-aavistamattomille asiakkaille.

"Francesco tunnusti kuulustelun aikana väittäneensä olevansa George Clooney ja avanneensa vaateliikkeen huijatakseen ihmisiä lähettämään rahaa", Thaimaan rikostentorjuntaosaston lausunnossa kerrotaan.

Pidätykset tapahtuivat sen jälkeen, kun Italian viranomaiset ottivat yhteyttä Thaimaan rikostentorjuntaosastoon, joka piti paria tarkkailun alla.

Pariskunnan oli aiemmin haastanut oikeuteen myös George Clooney itse, joka kertoi vuonna 2010 Milanon tuomioistuimessa käyttäneensä hänen nimeään vilpillisesti mainostaakseen "GC Exclusive by George Clooney" -nimistä valevaatemerkkiä.

Muuttuttuaan Pattayaan vuonna 2014 pariskunta oli vakiinnuttanut asemansa tunnetuina ja arvostettuina expat-yhteisön jäseninä. Galdellin tiedettiin lahjoittavan säännöllisesti rahaa paikallisille lasten hyväntekeväisyysjärjestöille.

Vuonna 2014 Galdelli pidätettiin Dusit Thani -hotellissa Pattayassa, mutta hän kykeni pakenemaan maksettuaan vanginvartijalle 20,00 bahtia.

Pari on nyt poliisin vangittuna Pattayalla ennen suunniteltua luovuttamista Italiaan.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/