Moottoripyöräilijä tappoi venäläisen turistin kadun ylittäessä Jomtienissa

Jomtien-

Mies "isolla pyörällä" iskee ja tappaa venäläisen turistin Thappraya Roadilla.

Tänä aamuna kello 1:00 mies, jolla ei ollut henkilöllisyystodistusta, mutta jonka uskottiin olevan parikymppinen, löi ja tappoi 37-vuotiaan venäläisen turistin Thrappraya Roadilla lähellä Pattayaan johtavaa alikulkua, kun tämä yritti ylittää kadun.

Silminnäkijöiden mukaan 650CC-pyörän kuljettaja ajoi suurella nopeudella, kun 37-vuotias Anna Kisna törmäsi yrittäessään ylittää katua. Tämän jälkeen miehen pyörä törmäsi lähellä olevaan pysäköityyn autoon. Hänellä oli kypärä päässä.

Paikalla olleet lääkärit tekivät kaikkensa pelastaakseen neiti Kisnan, joka oli täällä lomalla ystäviensä kanssa, mutta hän kuoli sairaalassa.

Tuntematon kuljettaja sai vakavia, mutta ei hengenvaarallisia vammoja ja on nyt paikallisessa sairaalassa, jossa poliisi yrittää tunnistaa ja haastatella häntä, kun hän on toipunut merkittävästi.

Kerromme tästä tarinasta lisää, kun saamme sen. Poliisi on todennut, että nopeus oli ehdottomasti tekijä, mutta ei kertonut, oliko alkoholilla tai huumeilla osuutta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/