Laosin Ladyboy ryösti suomalaisturistin, joka tarjoutui "apua" Walking Streetin pankkiautomaatissa

Kävelykatu-

Mikko Tarvonen, 42, oli Walking Streetin pankkiautomaatilla 13 noin kello 2019:1 ja hänellä oli paikallispoliisille antamansa lausunnon mukaan vaikeuksia nostaa rahaa englannin tai thain lukemisen kielimuurien vuoksi.

Yao Wongmanee, 32-vuotias Laosista kotoisin oleva transsukupuolinen ladyboy, lähestyi Tarvosta ja tarjoutui auttamaan.

Tarvonen hyväksyi tarjouksen ja veti pois noin 17,000 XNUMX bahtia. Sitten herra Wongmanee vakuutti hänet menemään läheiseen olutbaariin juomaan ja keskustelemaan. Tarvosen mukaan Wongmanee yritti tarjota hänelle seksipalveluja, mutta hän kieltäytyi. Sitten Wongmanee nappasi poliisin mukaan käteistä Tarvonen paidan taskusta ja juoksi karkuun.

Tarvonen yritti jahdata ja turistipoliisi huomasi tapahtuman. He onnistuivat ajamaan herra Wongmaneen läheiseen olutbaariin, jossa hänet pidätettiin.

Hän sanoi alun perin rahat lahjaksi, mutta väitti tunnustaneen. Wongmanee joutuu syytteeseen öisestä murtovarkaudesta sekä karkotuksesta ja mustalle listalle lisäämisestä.

Kaikki rahat on palautettu herra Tarvoselle.

Turistipoliisiviranomaiset muistuttivat yleisöä olemaan luottamatta vieraisiin, jotka lähestyvät sinua pankkiautomaatilla, ja pitämään rahasi aina asianmukaisesti turvassa.

Tämä on kolmas tapaus alle puoleentoista viikkoon, jossa ladyboy tai ladyboys-ryhmä on ryöstänyt turistin Walking Streetin alueella.

Paikallinen poliisi on kertonut lisääneensä partioita alueella, mikä auttoi herra Wongmaneen pidättämisessä niin nopeasti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/