USA voitti Thaimaan naisten MM-kisoissa 13-0 ja rikkoi maaliennätyksen

Thaimaan maajoukkue

Reims, Ranska-

Urheilu on usein julma paikka altavastaajalle. Toivoa pitäisi tietysti aina olla, mutta yleensä Goljatit voittaa.

Kysy vaikka Thaimaasta, jonka pelaajat jahtaavat punapaitaisia ​​amerikkalaisia ​​behemotteja painajaisissaan useita tulevia iltoja.

Tilanne 13-0 oli todellinen heijastus ottelusta. Se oli jyskytystä. Se oli yö, jolloin ennätykset romahtivat, kun Thaimaa kärsi MM-kisojen historian raskaimman tappion.

Kun Yhdysvallat ja Thaimaa kävelivät kentälle naisten MM-kisojen avausottelussaan, ero vastustajien fyysisessä tilassa oli hätkähdyttävän ilmeinen. Pian sen jälkeen kun kansallislaulujen viimeiset nuotit olivat haalistuneet eetteriin, joten myös laatuero tuli selväksi.

Kesti vain 12 minuuttia, ennen kuin puolustava mestari avasi maalin, ja Alex Morgan teki maalin neljältä jaardilta. Illan todellinen yllätys oli se, että vain Rose Lavelle ja Lindsey Horan olivat lisänneet maaliin puoliajalla.
Tauon jälkeen maalit syntyivät nopeasti – neljä kuudessa minuutissa, mikä nosti desibelejä Stade Auguste-Delaunessa, stadionilla, joka oli illalla muuttunut punaiseksi, valkoiseksi ja siniseksi.
Alex Morgan päätti illan viidellä - Michelle Akers on ainoa amerikkalainen, joka on tehnyt viisi maalia MM-ottelussa -, kun taas Samantha Mewis teki maalin ja kapteeni Megan Rapinoe, Mallory Pugh ja Carli Lloyd osallistuivat myös hämmästyttävään maaliin.
Todennäköisyys oli aina ollut Thaimaata vastaan. Vedonvälittäjät ajattelivat niin, fanit ajattelivat niin ja niin ajattelivat asiantuntijat.
Tämä oli maailman menestynein maa naisten MM-kisojen historiassa, voitti kolme edellistä turnausta ja Ranskan suosikki neljäsosakilpailussa, joka kohtaa maata, joka kilpaili vasta toisessa MM-kisoissaan.
Se oli maailman ykkönen vs. 1, ja tällaiset kilpailut päättyvät yleensä yhteen suuntaan, joskaan eivät aivan niin rajusti. Todellisuudessa kuilu joukkueiden välillä oli suurempi kuin maailman ranking antaa ymmärtää.
Luotto: CNN International
Tilaa
SOURCECNN
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/