Poliisi pidätti kolme transsukupuolista varasta turisteilta varastamisesta Etelä-Pattayalla

Pattaya-

Pattaya News oli paikalla tänä iltapäivänä, 12. kesäkuuta 2019, kun kaupungin poliisi yhdessä turistipoliisin kanssa pol.ltn. Kenraali Phongphan Wongmanet pidätti kolme transsukupuolista Thaimaan kansalaista, joita etsittiin varkaudesta heidän asunnossaan Etelä-Pattayassa.

6. kesäkuuta 2019, kuten raportoimme sosiaalisen median syötteistämme, kaksi turistia, yksi Intiasta ja yksi Yhdistyneistä arabiemiirikunnista, soitti poliisille lähellä Walking Streetiä Etelä-Pattayalla ilmoittaakseen, että heiltä oli viety kallis kultainen kaulakoru. ja vähän käteistä ryhmältä transsukupuolisia tai ladyboyja klo 3, kun he kävelivät takaisin hotelliinsa.

Kaksi turistia, jotka eivät olleet päihtyneitä, kertoivat poliisille, että ladyboyt yrittivät tarjota heille seksipalveluja ja hapuilevat heitä, mutta he eivät olleet kiinnostuneita. Siitä syntyi pieni riita, ja ladyboys päätyivät varastamaan kultaisen kaulakorun, jonka arvo oli 30,000 18,000 bahtia (aiemmin ilmoitettiin XNUMX XNUMX bahtia) ja pienen määrän käteistä.

Poliisi tarkasti CCTV:n alla ja aloitti kolmen epäillyn jäljittämisprosessin.

Tänään he onnistuneesti paikantivat kolme transsukupuolista epäiltyä ja nimesivät heidät seuraavasti:

Mr. Wichai tai Rose, Phra Song Song, 24-vuotias, Mr. Winai tai Wanawin, 32-vuotias, ja Darun tai Benz Sukom, 34-vuotias, joita kaikkia Pattayan provinssin tuomioistuin syyttää öisestä murtovarkaudesta ja yrittämisestä pakopidätys.

Kenraaliluutnantti Wongmanet kertoi Pattayan uutisille tänään, että kaikilla kolmella henkilöllä on aiempi pidätyshistoria varkauksista ja huumeiden käytöstä sekä aikaisempi kerta vankilassa.

Epäillyt ovat tunnustaneet teon, mutta kertoivat jo myyneensä kaulakorun ja käyttäneensä kaikki rahat. Kaupungin poliisin mukaan he eivät osoittaneet katumusta rikoksesta.

Kaikkia kolmea uhkaa paluu vankilaan rikoksesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/