Kaupunginhallitus keskustelee monorail-järjestelmästä kehittääkseen Pattayaa edelleen maailmanluokan matkailukohteena

Pattaya-

11. kesäkuuta 2019 kaupungin viranomaiset tapasivat varhain iltapäivällä kaupungintalolla keskustelemaan Pattayan kevyen rautatie- tai monorail-/raitiovaunuhankkeen suunnitelmista.

Apulaispormestari Ronnakit Ekkasing totesi Pattaya-uutisille ja muulle kerääntyneelle lehdistölle, että nykyisenä suunnitelmana on saada käyttöön uusinta tekniikkaa edustava kuljetusjärjestelmä, joka vastaa tulevalle Bangkokin lentokentiltä Pattaya-reitille suunniteltuun suurnopeusjunaan.

Ekkasing totesi, että tämä vähentäisi saastumista ja liikenneongelmia, joiden kanssa kaupunki tällä hetkellä kamppailee.

Hän sanoi, että kaksi erillistä yritystä kehittävät parhaillaan suunnitelmia ja esittävät ehdotuksia, joiden odotetaan valmistuvan ensi kuun alkuun, heinäkuuhun 2019 mennessä.

Hän ei nimennyt tiettyjä yrityksiä The Pattaya Newsin kysyessä.

Ekkasing totesi kuitenkin, että tämän projektin budjetti voisi olla jopa 70 miljardia bahtia.

Herra Ekkasing ja kaupungin viranomaiset esittelivät myös useita kuvia ja konseptitaidetta, kuten yllä näkyy, jotka osoittavat, miltä tämä voisi näyttää kaupungille.

Thaimaan sosiaalisen median käyttäjät suhtautuivat ideaan enimmäkseen kielteisesti ja sanoivat, että ratkottavana oli muitakin kiireellisempiä asioita, kuten jätehuolto- ja vesihuollon ongelmat, joista kaupunki kamppailee tällä hetkellä ennen näin kunnianhimoisen hankkeen aloittamista.

Luotto: Bank Konba/The Pattaya News

Tilaa
VIABank Konba, Pattayan uutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/