Thaimaalainen mies pelastaa kaksi teiniä hukkumasta Sattahipissa, mutta hukkuu itsensä jälkeen

Luottotiedot Tnews

Udon Thanista kotoisin oleva mies onnistui pelastamaan kaksi teiniä hukkumasta Sattahip-rannalla Chon Burissa sunnuntai-iltana 10. kesäkuuta 2019 vain hukkuakseen itsensä, poliisi kertoi.

Poliisin mukaan Wutthichai Charoentham ryntäsi mereen nähtyään kahden teini-ikäisen huutavan apua noin kello 4, mutta iso aalto kaatui hänet ja hukkui.

Poliisi lainasi Wutthichain sukulaista sanoneen, että hän näki kahden teini-ikäisen suuren aallon kuljettavan merelle ja hyppäsi veteen kuultuaan heidän avunhuutonsa.

Wutthichai onnistui työntämään kaksi teini-ikäistä takaisin rannalle, mutta toinen suuri aalto osui häneen ja hänen ponnisteluistaan ​​uupuneena hänet vietiin merelle ja hukkui.

Kaksi selviytyjää tunnistettiin Singha Wangpraiksi, 15, ja Suthang Wangpraiksi, 15.

Poliisi kertoi, että Udon Thanin Muangin alueen asukas Wutthichai oli vienyt vaimonsa ja heidän lapsensa käymään rannalla.

Sawang Rojanatham Sathan Sattahipin sukeltajat löysivät Wutthichain ruumiin merenpohjasta noin 200 metrin päässä rannasta.

Luotto: The Nation

SOURCEThe Nation, Thaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/