Soi Six Annual -katujuhlat alkavat huomenna, 7

Pattaya-

Se on taas vuoden aika!

Soi Sixin vuotuiset katubileet, jotka sijaitsevat lähellä Hard Rock -hotellia Second and Beach Roadin välissä Pattayassa, alkavat huomenna ja jatkuvat lauantaihin 8. kesäkuuta asti!

Soi Six on katu, jolla on lähes 70 baaria sekä monia ravintoloita, hierontaliikkeitä, klinikka, kirkko, kaupungin panttilainaus, kaupungin terveyskeskus ja paljon muuta. Se on yksi kaupungin tunnetuimmista kaduista, ja se on tunnettu iltapäiväjuhlatunnelmasta ja yksi harvoista paikoista kaupungissa, joka lähtee liikkeelle ja on valmis juhlimaan jo kello 1:00 iltapäivällä.

Katu on avoinna päivittäin klo 1 iltapäivällä klo 00 aamulla. Muutamat baarit pitävät juhlat käynnissä klo 1 asti, enimmäkseen Beach Roadin päässä. Vuositapahtuman aikana voit varmistaa, että juhlat jatkuvat myöhään yöhön asti!

Kadulla on satoja kauniita emännäitä, jotka tekevät vierailustasi miellyttävän, sekä erilaisia ​​teemajuhlia ja tapahtumia. Kaupungissa ei ole paikkaa, jossa olisi kauniimpaa henkilökuntaa palvelemassa sinua iltapäivällä.

Vuotuisissa katujuhlissa on lähes kaikki baarijuhlat kerralla. Osallistuvissa baareissa on ilmapallot baarin yläpuolella.

Joissakin baareissa on ilmaista ruokaa.

Monissa baareissa on henkilökunnalle erityiset univormut ja -asut juhlatunnelmaan sopivaksi.

Useissa baareissa on erityisteemoja, koristeita, juhlapelejä, arvontoja, palkintoja ja tapahtumia.

Tietysti kaikissa baareissa on kirjaimellisesti satoja kauniita emännäitä pukeutuneena ja valmiina juhlimaan!

Siellä on myös monia muita soi six -faneja juomassa ja juhlimassa, ja se on loistava tilaisuus tavata turistitovereita tai expatteja ja löytää tapahtumaan siipimies.

Nähdään siellä!

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/