Varkaat varastavat ilmastointilaitteen vapaaehtoisten pelastustyöntekijöiden toimistosta

Alue, jolta ilmastointilaite varastettiin.

Naklua-

Toisen kerran varkaat ovat varastaneet ilmastointilaitteen vapaaehtoisen pelastuspalvelun Sawang Boriboonin käyttämästä eteisestä.

Säätiö, joka esiintyy usein uutisissamme ja auttaa tarjoamaan pelastuspalveluja ja sairaanhoitoa ilmaiseksi Chon Burin alueella, on järkyttynyt siitä, että joku kumartui niin alas varastaakseen heidän ilmastointilaitteensa.

Tämä ei ole myöskään ensimmäinen kerta.

Winai Kwanreangjai, 35, tämän Nakluassa sijaitsevan osaston valvoja, kertoi lehdistölle, että tämä oli toinen kerta, kun tämä laite varastettiin vain muutaman kuukauden sisällä. Heillä on rajalliset varat ja ne tarjoavat palveluitaan loukkaantuneille ja vaikeuksissa oleville ihmisille täysin lahjoitusten perusteella, joten tämä on heille suuri menetys.

Ensimmäistä kertaa heiltä varastettiin myös televisio ja radio.

Kaupungin poliisi kertoo tutkivansa tapausta.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/