Jomtien Beach on Thaimaan hallituksen mukaan idän kuumin asuntomarkkina

Bangkok-

Thaimaan valtion asuntopankki sanoi, että Jomtien Beach on idän kuumimmat kiinteistömarkkinat eilen 4 lehdistötiedotteessa.

Pankin Wichai Wiratkapan sanoi Pullman Hotel G Jomtienissa 28. toukokuuta pidetyssä seminaarissa, että 78.7 prosenttia vapaana olevista taloista myytiin vuoden 2018 jälkipuoliskolla yhteensä 714 miljoonalla bahtilla, mikä ylittää kaikki muut Chonburin, Rayongin ja Chachoengsaon osat.

GHB:n kiinteistötietokeskus listasi parhaan asuntomarkkinan Mabprachan-järven alueen Nongpruen alialueella, jossa 97.3 prosenttia kaikista saatavilla olevista asunnoista myy yhteensä 1.9 miljardia bahtia.

Jomtien Beachin takana asuntomarkkinoilla oli Laem Chabang, jonka 76.1 prosenttia asunnoista myytiin 3.7 miljardilla bahtilla; Sattahipin Utapaon lentoasema-alue, jossa 74.3 prosenttia yksiköistä myytiin 8.8 miljardilla bahtilla; Mabprachan-järvi, jossa 71.7 prosenttia yksiköistä myytiin 9 miljardilla; ja Ban Bung District, jossa 68.9 prosenttia myydyistä yksiköistä 8.1 miljardilla bahtilla.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/