Pattayan kaupungin poliisipäällikkö, neljä muuta välittömästi siirrettyä, joutuvat tutkimaan yökerhojen ratsioita

Pattaya-

Viisi vanhempaa poliisia, mukaan lukien poliisipäällikkö Prawit Chorseng, on siirretty epäaktiivisiin tehtäviin välittömästi tästä iltapäivästä, sunnuntaista 2. kesäkuuta 2019 alkaen.

Siirto on luonteeltaan rankaiseva, koska eilen raportoimamme kahdelle suositulle paikalliselle yökerholle, The Brazil Pubille ja 90's Barille tehtiin ratsio, jossa yli 150 ihmisen huumetesti oli positiivinen, löydettiin 60 pussia kristallimetamfetamiinia, sekä vesipiippupiiput, ladattu 9 mm pistooli, taskuveitsi, useita luparikkomuksia ja auki pitkästä aikaa laillisen alkoholin myyntiä.

Kansallisen poliisin apulaistiedottaja eversti Krissana Pattanacharoen ilmoitti, että kaikki viisi siirrettiin Chon Burin poliisin päämajaan seuraavien XNUMX päivän ajaksi. Hän sanoi, että kaikkia viittä asiaa tutkitaan. Hän sanoi myös, että ratsian toteutti lääninhallinnon osasto armeijan ja asianomaisten viranomaisten tuella vastauksena valituksiin, joiden mukaan tapahtumapaikat olivat toimineet laillisten aukioloaikojen ulkopuolella ja että paikalliset viranomaiset eivät olleet ryhtyneet asianmukaisiin toimiin.

Tällä hetkellä ei ole ilmoitusta siitä, kuka ottaa paikallisen poliisipäällikön/päällikön tehtävään.

Kuten raportoimme eilen, korkeat virkamiehet ovat pyytäneet Chon Burin kuvernööriä määräämään molempien kyseessä olevien klubien sulkemisen viideksi vuodeksi. Molempien paikkojen johtajat kohtaavat myös useita syytteitä.

 

 

SOURCENation
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/