Kahteen suosittuun paikalliseen yökerhoon tehtiin ratsian, aseita ja huumeita löydetty, yli 140 ihmisen huumetesti positiivinen (Video)

Pattaya-

Tänä aamuna kello 4:00 paikallis- ja aluepoliisi, armeija, maahanmuutto-, turistipoliisi ja kaupungin viranomaiset suorittivat samanaikaisesti ratsioita kahteen suosittuun paikalliseen yökerhoon, South Pattaya Roadin varrella sijaitsevaan Brazil Clubiin ja Soi Bongkotissa sijaitsevaan 90-luvun pubiin.

Viranomaisten mukaan ratsiat olivat vastaus paikallisten valituksiin, jotka koskivat molempien klubien aukioloa aamuun asti päivittäin ja epäilyksiä alaikäisistä asiakkaista ja huumeiden käytöstä. Kävi ilmi, että molemmat epäilyt pitivät paikkaansa.

Tutkinta- ja rikostentorjuntaosaston johtajan Prachan Thipsirin johdolla kymmenet upseerit tekivät ratsian kahdelle klubille, sytyttivät valot ja sulkivat uloskäynnit paniikkitilanteessa, varsinkin Brazil Clubilla. Brasiliaklubilla oli hyökkäyksen aikana yli kolmesataa ihmistä. Virkamiehiltä kesti useita minuutteja järjestyksen palauttamiseen, kun he pääsivät talon mikrofoneihin.

Kaikille kävijöille tehtiin huumetesti jokaisessa tapahtumapaikassa.

Hämmästyttävät 142 ihmistä sai positiivisen huumetestin Brazil Clubilla. Lisäksi 58 ihmisellä ei ollut Thaimaan lain mukaista henkilökorttia. Neljän suojelijan todettiin olevan alle 18-vuotiaita.

90-luvun klubilla todettiin yhteensä 13 ihmisen huumetestit ja yksi alaikäinen asiakas.

Viranomaiset löysivät myös makaavan klubin ympäriltä, ​​jonka paniikissa seuran kävijät näyttivät heittäneen maahan: 9 mm:n pistooli, jossa oli 16 patrusta, 1 taskuveitsi, 62 pakettia metamfetamiinia ja suuri määrä huumeiden käyttöön käytettyjä laitteita. Viranomaiset löysivät myös useita Shisha-piippuja, jotka ovat Thaimaan lain vastaisia.

Myös Brazil Clubin manageri Thaksin phusee, 41, pidätettiin. Yksityiskohtia ei kerrottu 90-luvun klubin johdosta ja omistajuudesta, sillä se on aiemmin joutunut ratsian kohteeksi ja jolla on aiempia ongelmia lain kanssa.

Kaikki huumetestin saaneet asiakkaat pidätettiin ja pidätettiin, minkä seurauksena useat heistä, jotka vaikuttivat tuolloin päihtyneiltä ja huumausainepitoisilta, eivät noudattaneet poliisin määräyksiä ja heidät jouduttiin viemään väkisin pois, kuten kuvasta näkyy. video.

Molemmista paikoista veloitetaan seuraavat:

-Alle 20-vuotiaat asiakkaat ovat sallittuja

-Pysyminen auki yli lupaajan klo 3

- Ei ole asianmukaista lisenssiä

- Huumeiden käytön salliminen tiloissa

- Luvattomat huoltopaikat

- alkoholin mainostaminen Thaimaan lakien vastaisesti

- Shishan myynti Thaimaan lain vastaista

– Alkoholin jakelu ilman lupaa

- Alkoholin myynti yli oikean ajan

- Useita muita lisenssirikkomuksia.

Mr. Thipsiri totesi, että molemmille tapahtumapaikoille ehdotetaan hänen määräyksestään Banglamungin kuvernöörille viiden vuoden sulkemista ja 500,000 XNUMX bahtin sakkoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/