Kiista Snooker-pelistä muuttuu murhaksi paikallisessa Chonburi Snooker Hallissa (Video)

Chon Buri-

Varoitus: Seuraava video saattaa häiritä herkkiä katsojia.

Videon luotto Pattaya-uutiset

Kaksi thaimaalaista miestä joutui riitaan paikallisessa snookerhallissa, Fair Fair Snooker Hallissa, joka sijaitsee Chonburissa varhain tänä aamuna 1, joka päättyi yhden miehen kuolemaan ja toiseen pakoon.

Klo 2:00 aikoihin miehet joutuivat fyysiseen riitaan siitä, mitä todistaja, toinen snookerpelaaja, sanoi, oli pisteytyskiista. Vichai Inchan, 54, keltaisessa paidassa, on nähtävissä lähestyvän tällä hetkellä tuntematonta miestä tummassa paidassa. He joutuvat nopeasti nyrkkitaistelulle, jonka seurauksena tuntematon mies lepää lattialle ja herra Vichai hallitsee.

Tässä vaiheessa lattialla oleva mies vetää esiin pistoolin. Mr. Vichai voidaan nähdä liikkuvan snookerhallin takaosaan ja yrittävän siirtyä kohti uloskäyntiä, mutta ei ennen kuin toinen mies katkaisee hänet ja ampuu hänet tappavasti.

Mr. Vichai kuoli tapahtumapaikalla.

Toinen mies pakeni snookersalista muutamassa sekunnissa herra Vichain tappamisen jälkeen. Muut suojelijat väittävät, etteivät he tiedä hänen nimeään tai kuka hän on. Virkamiehet sanoivat tarkastelevansa CCTV:tä ja uskovat, että heillä on myönteinen johtoasema murhaajaan.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/