Road Rage -tapahtuma Soi Khao Noilla saa miehen heiluttamaan aseella pakettiautoa, joka on täynnä kiinalaisia ​​turisteja.

Pattaya-

50-vuotias matkailuauton kuljettaja on tehnyt virallisen poliisin ja tuomioistuimen valituksen 38-vuotiaasta thaimaalaista miestä vastaan ​​Soi Khao Noissa 21. toukokuuta sattuneesta tieraivotapahtumasta, jossa 38-vuotias mies heilutti ampuma-aseella. ja osoitti sen pakettiautoon, joka oli täynnä kiinalaisia ​​turisteja, pelottaen heitä.

50-vuotias pakettiauton kuljettaja, Mr. Prasit Thong, kertoi tänään kello 2 poliisiasemalla SOI 00:llä, että hän kuljetti kiinalaisten turistien pakettiautoa norsukylään, kun toisen pakettiauton täytyi äkillisesti rikkoutua ja hän joutui kääntymään vasemmalle kaistalle. Hän väittää, että 9-vuotias, lempinimellään Golf, ajoi ylinopeutta ja melkein osui häneen takaapäin.

Mr. Thong sanoi sitten, että Golf, ilmeisen raivokohtauksen vallassa, kiihtyi pakettiauton viereen ja alkoi uhkailla häntä ja turisteja mustalla käsiaseella.
Golf, jonka koko nimi on Jatuphat Phodet ja on Nakhon Sawanista eikä paikallinen, on tehnyt tapahtumassa yhteistyötä paikallisen poliisin kanssa ja väittää, että ase oli vain BB-ase, eikä hänen ollut tarkoitus pelotella turisteja, vaan menetti malttinsa.

Mr. Thong sanoi, että tapaus loukkaa Pattayan mainetta turistien keskuudessa, ja hän teki tänään virallisen valituksen poliisille ja tuomioistuimelle, koska hän välittää turisteista ja kaupunkikuvasta.
Poliisiviranomaiset sanoivat, että ase on löydetty ja he selvittävät, oliko se oikea käsiase vai BB-ase. Asia etenee oikeuslaitokseen.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/