Guinnessin ennätysyritys tämän vuoden Bikini Beach Run -juoksussa 8. kesäkuuta klo 10

Central Festival Pattaya-

Vuotuinen ja suosittu Bikini Beach Run järjestetään 8 klo 2019.

Tänä vuonna järjestäjät yrittävät virallisesti saada maailman suurimman määrän bikineissä juoksevia ihmisiä!

Tuhansien ihmisten odotetaan näyttäytyvän ja kilpailevan bikineissään huippupalkinnoilla.

Voit silti rekisteröityä Central Festivalille tai ostaa lippuja verkossa suuren lipunmyyjän, kuten alltickets.com, kautta.

Tapahtumassa on myös useita ilmaisia ​​konsertteja, ja sen odotetaan houkuttelevan myös tuhansia katsojia.

Kilpailu alkaa klo 10 ja ilmoittautuminen on 00K- ja 3K-kilpailuihin.

Kyllä, miehetkin voivat ilmoittautua ja juosta bikineissä.

 

 

SOURCEKeski-festivaali
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/