Huumausaineriippuvainen veitsellä pidätettiin uhkailun ja virkamiesten kimppuun -Video

Pattaya-
Tänä iltapäivänä 130. toukokuuta 27 kello 2019 Banglamungin ja Pattayan poliisi vastasi puheluun, joka koski huumeita käyttävän miestä uhkaavan appivanhempiaan osoitteessa Soi 31, joka sijaitsee Sukhumvitin edustalla.

.
Saapuessaan poliisi eversti Chakthip Parapuntakul Banglamungin poliisiasemalta löysi 40-vuotiaan Bunsri Dasomin, joka oli erittäin päihtynyt ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena suurella veitsellä, joka oli vihamielinen kaikkia kohtaan.

Mr. Dasom kieltäytyi antautumasta ja poliisien oli pakko ottaa hänet alas. Hän loukkasi yhtä poliisia leikkaamalla häntä käsivarteen. Poliisi, jota ei ole kerrottu, vietiin välittömästi paikalliseen sairaalaan.

Melkein kahdeksan poliisia kesti saada miehen alas, koska hän oli hullussa tilassa ja kieltäytyi noudattamasta määräyksiä. Heidän täytyi hallita häntä useilla käsiraudoilla. Hänet vietiin poliisiasemalle useista syytteistä, mukaan lukien poliisin kimppuun hyökkäämisestä ja huumeiden hallussapidosta.

Talonomistaja ja entinen anoppi Saeng Singsoeur, 64, kertoi, että Dasom oli ollut naimisissa tämän tyttärensä kanssa jonkin aikaa, mutta he olivat eronneet sen jälkeen, kun hänet pidätettiin useita kertoja huumeiden takia. Hän oli juuri äskettäin vapautettu vankilasta huhtikuussa poliisi vahvisti Pattaya Newsille tuomion huumeiden hallussapidosta.

Mr. Dasom oli anonut anteeksiantoa, ja perhe vapautti hänelle uuden mahdollisuuden muuttaa takaisin kotiin. Hänen huumekäyttönsä kuitenkin jatkuivat ja eskaloituivat tämän päivän tapaukseen asti. Poliisi löysi hänen huoneestaan ​​useita huumeita, pääasiassa yabbaa ja Crystal-metamfetamiinia.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/