Thaimaa ottaa virallisesti käyttöön LGBT-koulutuksen Thaimaan koulujärjestelmässä ensimmäisestä luokasta alkaen ensi lukukaudella

Vektori sateenkaarikartta Thaimaasta LGBT-väreissä - lesbo, homo, biseksuaali ja transsukupuolinen - ylpeyslippu. Eps-muodossa.

Thaimaa-

Change.org raportoi verkkosivuillaan lauantaina, että sen LGBT-kasvatuksen esittely terveys- ja liikuntaopetusohjelmissa luokasta 1 alkaen on osoittautunut menestyksekkääksi ja sitä toteutetaan tämän vuoden koulutuskalenterin ensimmäisestä lukukaudesta alkaen.

Kampanjan käynnistäneen Thaimaan Rainbow Sky -yhdistyksen puheenjohtaja Danny Kittinan Daramadhaj sanoi lausunnossaan: "Muutokset terveydenhuollon ja liikuntakasvatuksen opetussuunnitelmiin, jotka kattavat seksuaalisen monimuotoisuuden luokille 1-12, on saatu päätökseen tänään ja ne ovat valmiita otettaviksi käyttöön. kouluissa tästä kuusta (toukokuusta)”.

Kittinan muistutti, että hänen kaksi vuotta aiemmin alkaneet ponnistelut sanoivat, että oli lähes mahdotonta kuvitella, että kaikilla yhteiskunnassa olisi sama käsitys seksuaalisuudesta ja monimuotoisuudesta kuin nykyään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/