Oletko valmis? Thaimaan sadekausi alkaa virallisesti huomenna, 21. toukokuuta

Thaimaan sadekausi alkaa virallisesti huomenna.

Thaimaan meteorologisen osaston apulaispääjohtaja Kornravee Sitthichivaphak sanoo, että Thaimaassa sateet jatkuvat suurimmassa osassa maata maanantaista alkaen.

"100-3,500 metrin tuuli Thaimaan yli korvataan lounaisella monsuunilla, joka kuljettaisi kosteutta Andamaanienmereltä suurimman osan Thaimaasta."

Kaikki nämä ovat indikaattoreita sadekauden saapumisesta, hän sanoi.

Phuket ja osa etelästä alkoivat saada monsuunisadetta ja tuulen suunnan muutosta länteen ja lounaaseen kuukausi sitten, juuri Songkranin jälkeen, mutta muu maa on jäänyt vuosittaisen sään 'vaihdon' jälkeen tänä vuonna.

TMD ennustaa vähäisiä sateita kesäkuusta heinäkuun puoliväliin, joten ihmisiä kehotetaan säästämään vettä. He sanovat, että elo- ja syyskuussa ennustetaan rankkoja sateita, ja tänä aikana saattaa esiintyä äkillisiä tulvia ja jokipurkauksia.

Pattayalla kaupunki on toteuttanut laajan hankkeen laajentaakseen ja parantaakseen viemärijärjestelmiään useissa paikoissa, mukaan lukien Second Road, Soi Buakhao ja rannalla. Nähtäväksi jää, ratkaiseeko tämä kaupungin säännölliset tulvaongelmat rankkasateiden aikana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/