Mies putosi Central Festival Mallin kuudennesta kerroksesta kuolemaansa, ja syy on ristiriitainen

Toimittajan huomautus: Tämä artikkeli saattaa häiritä herkkiä katsojia.

Torstaina 16. toukokuuta 2019, kuten me ja muut tiedotusvälineet uutisoimme, tuntematon mies, joka näytti olevan 50-vuotiaana, putosi kuoliaaksi Central Festival Mallin kuudennesta kerroksesta noin kello 5. iltapäivällä satojen kauhistuneiden turistien ja ostajien edessä.

Alustavien tietojen mukaan mies, jolla oli vain yksi käsi ja paitaton, teki itsemurhan ja hyppäsi kuudennesta kerroksesta poliisin mukaan.

Viranomaiset reagoivat tapahtumaan, mukaan lukien ostoskeskuksen turvatoimet, asettamalla mustan kankaan miehen päälle ja rakentamalla miehen päälle teltan, jota käytetään yleensä promootioissa ja myyntiin, estääkseen tapahtumasta lisää videoita tai kuvia. Mies vietiin Pattaya Memorial Hospitaliin, mutta hänet julistettiin kuolleeksi. On epäselvää, kuoliko hän tapahtumapaikalla vai sairaalassa.

Useat silminnäkijät ovat kuitenkin sanoneet, ettei se ollut sitä, mitä he näkivät.

Sosiaalisessa mediassa on ollut useita kommentteja ihmisiltä, ​​jotka kertovat olleensa paikalla, kun mies putosi pohjakerrokseen. Kommentit kiistävät sekä kauppakeskuksen ja ensihoitajan reaktioajan että kuolinsyyn.

Tässä on lausunto Facebook-käyttäjältä "Tadhg Barlow", joka suostui nimeämään tämän artikkelin:

Kun nautimme DQ-jäätelöistämme suoraan liukuportaiden alla, emme kuulleet minkäänlaista "juoksua", mutta näin hänen putoavan liukuportaista 5. kerroksesta 6. kerrokseen. Olin järkyttynyt ja sekuntia myöhemmin äänekkäät ihmiset huusivat ja sitten nopea mutta kova "isku/paina" alhaalla, ryntäsin nopeasti toiselle puolelle saadakseni selkeämmän kuvan, aluksi hän näytti kuolleelta, mutta ei ainuttakaan veripisaraa, hänen jalkansa olivat vääntyneet, mutta vartalo ehjä saattaa viitata siihen, että hän laskeutui jaloilleen, olettaen kuvista, että hänellä ei ollut oikeaa kättä (raajaton), tästä on helppo nähdä, että matkalla ylös hän kumartui kohti kumikaidetta ja liukastui yli. , tarkemman havainnon jälkeen henkilökunta alkoi ympäröidä häntä, mutta sai nopeasti ensihoitajat, tämän perusteella arvelimme hänen olevan vielä elossa, koska ei ainuttakaan veripisaraa tai lätäkköä ja ensihoitajat saapuivat tarkistamaan hänet. Koska hänellä oli vain yksi käsi, se, kuinka hän pystyi juoksemaan nopeasti 6. kerrokseen ja hyppäämään esteen yli, tuntui melko mahdottomalta, joten hänen näkeminen putoamisen keskeltä liukuportaiden heijastumatta liukuportaiden toista päätä kohti osoittaa, että hän putosi suoraan alaspäin juoksematta. Henkilökunta ei ollut niin nopea piilottamaan ruumista yleisöltä, lisäksi ambulanssi kesti ikuisuuden, olimme paikalla tarkkailussa puoli tuntia ennen kuin ambulanssi saapui. Muistosairaala on aivan tien päässä keskustasta, mutta niin pitkään ilman ambulanssia

Toinen käyttäjä, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen, kertoi nähneensä miehen nojaavan liukuportaiden yli lähellä kuudennen kerroksen yläosaa ja hän näytti menettäneen tasapainonsa ja kaatuneen tekemättä itsemurhaa. Hän kertoi myös, että mies yritti laskeutua jaloilleen ja hänen mielestään yritti tehdä kaikkensa selviytyäkseen. Hän katsoi myös, että ostoskeskuksella kesti liian kauan peittää ruumiin. Hän sanoi, että se kesti lähes kymmenen minuuttia ja että sen jälkeen heillä oli kiire palata normaaliin toimintaan ja välttää tutkintaa.

Central Festival ei ole antanut virallista lausuntoa tapauksesta, eikä miestä ole virallisesti tunnistettu.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/