Matkanjärjestäjät jatkavat edelleen satojen turistien jättämistä suoraan rannalle

Paikalliset asukkaat ja myyjät ovat valittaneet tiedotusvälineille, että matkanjärjestäjät, jotka tuovat turisteja, pääasiassa kiinalaisia ​​ja intialaisia, saarille ja Pattayan lahden matkailunähtävyyksiin, eivät noudata hallituksen lähes vuosi sitten antamia määräyksiä.

Vuosittain hallitus ja paikalliset viranomaiset totesivat asukkaiden valituksiin vastaten, että kaikkien pikaveneiden on otettava ja jätettävä turisteja Bali Hain laiturille, joka on suunniteltu tähän tarkoitukseen.

Kuitenkin tuolloin laituri ei ollut täysin valmis, eikä se kyennyt vastaamaan kysyntään ja veneiden määrään, ja pikaveneen käyttäjät alkoivat palata käytäntöön ottaa turisteja suoraan rannalle ja jättää ne pois.

Asukkaiden mukaan kiertoajelubussit, jotka pysäköidään yleensä Hard Rock- ja A-1-hotellien läheisyyteen, aiheuttavat liikenneongelmia ja suuria turistiryhmiä ylittämään tiesulun ja myös jalkakäytävän, mikä vaikeuttaa kuntoilua tai kävelyä polulla. ranta.

He toivovat, että hallitus ja paikalliset viranomaiset ryhtyvät toimiin ja panevat täytäntöön asettamansa säännöt nyt, kun laituria on laajennettu ja että suurimmalle osalle veneistä on riittävästi tilaa turistien poimimiseen ja jättämiseen.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/