Amazing Pattaya Seafood Festival alkaa huomenna, 10. toukokuuta - 12. toukokuuta!

 

Amazing Pattayan kala- ja äyriäisfestivaali alkaa huomenna perjantaina 10. toukokuuta ja kestää sunnuntaihin 12. toukokuuta asti.

Keskeisellä paikalla rannalla Central Festivalista Soi Sixiin asti, festivaaleilla on yli sata myyjää ja myyntikojuja paikallisista ravintoloista, hotelleista ja yrityksistä, jotka esittelevät parhaiden kokkien tuoreimpia ja herkullisimpia mereneläviä.

Siellä on myös iltaisin live-bändejä ja mielenosoituksia Celebrity Chefsiltä ympäri Thaimaata, mukaan lukien Top Chef -televisio-ohjelma Central Festivalilla.

Jos rakastat mereneläviä, älä missaa vuoden suurinta tapahtumaa!

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/