Amazing Pattaya Seafood Festival alkaa huomenna, 10. toukokuuta - 12. toukokuuta!

 

The Amazing Pattaya seafood festival starts tomorrow, Friday, May 10th and lasts until Sunday, May 12th.

Centered on the beach from Central Festival until past Soi Six, the festival features over a hundred vendors and stalls from local restaurants, hotels, and businesses showing off the freshest and most delicious seafood from the best Chefs.

It also features at night live bands and demonstrations from Celebrity Chefs around Thailand including the Top Chef television show at Central Festival.

If you love Seafood, don’t miss the biggest event of the year!

 

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/