Paikalliset asukkaat valittavat Nirun Condon lähellä olevan alueen kunnosta, roskien kerääntymisestä

 

Soi Bongkot 8-

Nirun Condon vieressä Keski-Pattayalla on suuri metsäinen alue, joka on ollut turhautumisen lähde paikallisille asukkaille jo jonkin aikaa.

Olemme raportoineet tästä aiemmin, sillä noin 4-5 rain pituinen alue on muodostunut roskien kaatopaikaksi. Katu on ympäröity ja reunustettu roskilla ja metsäiset alueet ovat erilaisten roskien peitossa, mukaan lukien huonekalut, roskapussit, ruokaa, vanhoja vaatteita, rakennusmateriaaleja ja paljon muuta.

Asukkaat pyysivät paikallista mediaa, myös meitä, kuvaamaan ja ottamaan valokuvia alueelta, kun he yrittävät tuoda asian kaupunginvaltuuston ja paikallisten viranomaisten tietoon.

Se on puhdistettu aiemmin, mutta alue on edelleen kaatopaikka ja näyttää nyt paikallisten asukkaiden mukaan huonommalta kuin koskaan.

Metsäinen alue on houkutellut asukkaiden mukaan myös kymmeniä kulkukoiria, rottien, hyönteisten ja jopa villisikoja on väitetty nähneen alueella kaivamassa roskakumpuista. Asukkaat sanovat, että soi on vaarallinen kävellä, koska alue on houkutellut eläimiä, jotka joskus jahtaavat paikallisia ja turisteja.

Tässä muutama kuva ja video, jonka otimme tänä iltapäivänä.

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/2345123945773104/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/