Poliisi ampui kahdesti humalassa ja aineenvaihdunnassa thaimaalaisen miehen hyökättyään hänen kimppuunsa veitsellä tarkastuspisteessä

Pattaya-

30-vuotias thaimaalainen mies hyökkäsi paikallisen poliisin kimppuun pienellä veitsellä yrittäessään juosta tarkastuspisteen läpi moottoripyörällään tänä aamuna osoitteessa Soi Bongkot 3, 3rd Roadilta tänään, 7. toukokuuta 2019 klo 1030. Poliisi ampui miestä kahdesti jalkaan kaataakseen tämän itsepuolustukseksi.

Epäilty Somchai Bunsri, 30-vuotias, oli myös positiivinen metamfetamiinin suhteen, ja hän ylitti myös useita kertoja lain salliman alkoholinkäyttörajan.

Tapaus sattui, kun upseeri, nimeltään Srisri Srisawad, thaista käännettynä, miehitti moottoriajoneuvojen tarkastuspisteen Kolmannella tiellä. Poliisi totesi, että epäilty lähestyi tarkastuspistettä suurella nopeudella eikä osoittanut aikomusta pysähtyä. Poliisi seurasi epäiltyä osoitteeseen Soi Bongkot 3 ja pyysi apua, kun hän ajoi epäiltyä takaa.

Soi Bongkot 3:lla, useiden todistajien edessä paikallisissa yrityksissä, herra Bunsri pysäytti moottoripyöränsä ja haastoi upseerin taskuveitsellä todistajien ja upseerin mukaan.

Poliisi ampui varoituslaukauksen ja käski epäiltyä pudottamaan aseen, mutta epäilty syytti Srisawadia todistajien mukaan.

Tässä vaiheessa poliisi pakotettiin ampumaan epäiltyä kahdesti jalkaan saadakseen hänet alas ja turvatakseen hänet, kunnes lisää poliiseja saapui paikalle.

Pelastuslaitos antoi Bunsrin sairaanhoitoa tapahtumapaikalla, eikä hän loukkaantunut vakavasti, vaikka häntä ammuttiin kahdesti. Hänet tuotiin poliisiasemalle osoitteeseen Soi 9 ja hän oli positiivinen huume- ja päihtymystestissä.

Kaupungin poliisipäällikkö Prawit Choosing totesi, että CCTV tarkistetaan ja poliisin menettelyjen mukaisesti myös poliisi tutkitaan sen varmistamiseksi, että hänen käytöksensä oli tilanteen kannalta asianmukaista.

Poliisipäällikkö totesi myös, että Bunsri on ollut pidätettynä neljä kertaa aiemmin huumerikoksista ja häntä syytetään aamulla tapahtuneesta tapauksesta useita syytteitä. Hän sanoi myös, että herra Bunsri on tunnustanut tapauksen ja hyökännyt poliisin kimppuun, käyttäneensä huumeita ja juoneen ajon aikana. Hän on toistaiseksi pidätettynä ilman takuita.

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/