Thaimaa aikoo panna täytäntöön kerjäläisiä koskevaa tiukkaa lakia, johon sisältyy huomattavia sakkoja ja vankeusrangaistuksia rikkojille

Thaimaa-

Temppeleitä valtakunnallisesti kehotetaan estämään vierailijoiden antamasta rahaa kerjäläisille, koska se on laitonta, Beggar Control Actin viimeisimmän painoksen mukaan, joka julkaistiin Royal Gazettessa maanantaina, tulee voimaan 90 päivän kuluessa. Laki, joka on ollut voimassa jo jonkin aikaa, mutta nyt sitä pannaan täytäntöön voimakkaasti, tekee Thaimaan lain vastaiseksi rahan kerjäämisen sekä huomattavien sakkojen ja vankeusrangaistuksen niille, jotka niin tekevät.

Kenraali Anantaporn Kanjanarat, sosiaalisen kehityksen ja inhimillisen turvallisuuden ministeriön (MSDHS) johtaja, sanoi, että hänen virastonsa koordinoi buddhalaisuuden kansallisen toimiston kanssa pyytääkseen yhteistyötä useilta temppeleiltä kouluttaakseen yleisöä sopivista ansioiden ansaitsemistavoista ja estää heitä antamasta rahaa kerjäläisille, koska se on laitonta.

"Jos ihmiset haluavat auttaa kerjäläisiä, he voivat tehdä lahjoituksia MSDHS:n hankkeisiin kerjäläisten ammatillisen edistämisen edistämiseksi", hän sanoi.

Koska temppelit ovat palvonnan ja ansioiden keräämisen paikkoja, monet kerjäläiset vaeltavat temppeleissä ja muissa vilkkaan liikenteen nähtävyyksissä pyytääkseen rahaa vierailijoilta.

Ministeri sanoi, että tarroja, jotka varoittavat käteisen luovuttamisesta kerjäläisille englanniksi, kiinaksi, japaniksi, koreaksi, kambodžaksi ja myanmariksi, kiinnitetään pian turistinähtävyyksiin, lentokentille ja valtion virastoihin.

Kerjäläisten valvontakomitean äskettäisessä kokouksessa MSDHS:n pääkonttorissa Bangkokissa kerrottiin, että lokakuusta 237 maaliskuuhun 156 oli havaittu 81 kerjäläistä (mukaan lukien 2018 thaimaalaista ja 2019 ulkomaalaista siirtolaista), ja yhteensä 4,361 300 katutaiteilijaa oli rekisteröitynyt viranomaiseen. pääsyä julkisiin tiloihin, vain XNUMX paikkaa.

Kokouksessa päätettiin myös määrätä kerjäläisille liukuva sakkoasteikko. Ensimmäisen kerran panhandlingista pidätetyille määrätään sakot 500 Bt, toisella 2,000 5,000 Bt, kolmannella 10,000 XNUMX Bt ja neljännellä ja yli XNUMX XNUMX Bt.

Tällaiset sakot olivat linjassa Beggar Control Actin viimeisimmän painoksen kanssa, joka kieltää ihmisiä olemasta kerjäläisiä tai häntä uhkaa enintään yhden kuukauden vankeusrangaistus ja/tai enimmäissakko 10,000 XNUMX Bt.

Uusi laki velvoitti kerjäläiset pääsemään elämänlaadun kehittämis- ja suojelukeskuksiin tai lopettamaan panhandlingin. Kun heidät on päästetty tällaisiin keskuksiin, heidän ei annettaisi poistua keskuksista ilman lupaa tai heille voidaan tuomita enintään yhden kuukauden vankeusrangaistus ja/tai sakko enintään 10,000 XNUMX Bt.

Kerjäläisten pahoinpitelyyn auttajia tai tukejia uhkaa enintään kahden vuoden vankeusrangaistus ja/tai enintään 20,000 30,000 Bt:n sakko, kun taas niitä, jotka hyötyvät kerjäläisistä palkkaamalla, pyytämällä, yllyttämällä ja yllyttämällä pahoinpitelyyn, uhkaa enintään kolmen vuoden vankeus. määräaika ja/tai enimmäissakko XNUMX XNUMX Bt.

Lähde: The Nation

SOURCENation
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/