Top of the Gulf Regatta ensimmäisen päivän tulokset Ocean Marinassa

PATTAYA, Thaimaa – Ocean Marinan esittämä 15. Top of the Gulf Regatta sai hyvän alun ensimmäisenä päivänä 10 solmulla. Tämä antoi Race Officerille luottamusta asettaa laivasto pitkän matkan kilpailuun. Mutta ensin oli tuulen puoleinen/tuomainen kaikille köliveneluokille.

Se oli yksinäinen lähtö Team Hollywoodille (AUS) IRC Racing 1:ssä, kun toinen TP52, THA72, ei lähtenyt ensimmäiseen kilpailuun. Jotta Ray Roberts ja miehistö nollautuivat toisessa kilpailussa ja saivat THA72:sta paremman matkan yli, päättivät päivän kahdella luodilla ja varhaisessa johtoasemassa.

IRC Racing 2:n tiiviissä taisteluissa australialainen joukkue Adams 10:llä, Tenacious (entinen Ichi Ban) voitti pitkän matkan kilpailun ja päätti päivän tuloksella 2,1, tasapisteissä Beneteau First 44.7 Fujinin (ex Ichi Ban) kanssa. ), joka sijoittui 1,2. Lawana (THA) ja Ink Zone (AUS) vaihtoivat paikkoja kolmannelle ja neljännelle, ja kummallakin on seitsemän pistettä ensimmäisen päivän lopussa.

Saavuttuaan kolmannen sijan IRC Racing 3 -sarjan ensimmäisessä kilpailussa, japanilainen Team Spray -miehistö palasi ensimmäiselle sijalle toisessa kilpailussa ja istui sijoituksen kärjessä. Kolmannessa tasapelissä MoonShadow2 (Iso-Britannia) on toinen ja SailQuest Hi-Jinks (USA) kolmas.

Regatan usein kilpailluimmassa luokassa yksidesign Platukselle jokainen kilpailu on tärkeä. Yksi lipsahdus varhaisessa vaiheessa voi maksaa joukkueelle paikan palkintokorokkeelle, ja entinen voittaja Easy Tiger V (AUS) tietää tämän hyvin. He osuivat maahan tänään 1,2,1:llä kolmessa tuulessa/tuulessa. Hyvä alku heidän kampanjalleen, mutta kuten Chris Way ja hänen miehistönsä tietävät liiankin hyvin, matkaa on vielä jäljellä. Thaimaalaiset Pine Pacific ja YRAT sijoittuivat kolmen parhaan joukkoon tänään ja sijoittuivat kokonaiskilpailussa toiseksi ja kolmanneksi.

Edenko (FRA) sai tänään paremman monirunkoisen voiton päivän yhden pitkän matkan kilpailussaan. Kilpailtuaan Top of the Gulf Regatta -kilpailussa ensimmäistä kertaa viime vuonna ja sijoittuessaan kokonaistilanteessa toiseksi Dominique Demachy ja hänen miehistönsä haluavat mennä vielä paremmin tänä vuonna. Kuitenkin aina vihreä Sonic (THA) yrittää tehdä siitä mahdollisimman vaikeaa ja puolustaa titteliään, vaikka tämän päivän hidas startti sijoittui kokonaiskilpailussa kolmanneksi BladeRunner IX:n (UK) jälkeen toiseksi.

Jolla- ja Optimist-laivastot liittyvät taisteluun huomenna ja kilpailevat neljän päivän sarjassa, ja ensimmäistä kertaa Para Sailing on osa regattaa 14 parapurjehtijan kanssa, jotka kilpailevat seitsemällä uudella ja jännittävällä kaksikätisellä S\V14:llä.