Tuntemattomat naiset varastivat 35,000 XNUMX bahtia Jomtienin buddhalaistemppelistä munkkien lepääessä

Jomtien-

27. huhtikuuta 2019, noin kello 3:00 iltapäivällä, tunnistamaton nainen, jonka poliisi uskoo olevan thaimaalainen ja 25-35-vuotias, hiipi buddhalaisen temppelin toimistoihin Jomtienissa munkin nukkuessa ja varasti 35,000 XNUMX bahtia. toimisto. Temppelivieraat olivat lahjoittaneet rahat, ja ne oli tarkoitettu meneillään olevaan rakennuksen kunnostukseen.

Temppelin abbott on tavoittanut yleisön poliisin jatkaessa yrittäessään tunnistaa hänet. Hän pakeni temppelistä välittömästi löydettyään ja varastettuaan käteisen.

Wat Nong Chot Taon abbotti (käännetty thaista) kertoi lepäneensä, kun nainen, jota he eivät tunnistaneet ja joka jäi kiinni CCTV:stä, hiipi hänen toimistoonsa ja etsi toimistoa ja varasti rahat.

Kaikkia, joilla on tietoa naisen henkilöllisyydestä, kehotetaan ottamaan yhteyttä Na Jomtienin poliisilaitokseen ja kenraaliluutnantti Thanpong phothiin, joka työskentelee tapauksen parissa.

 

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/