Thaimaan armeija yhteisharjoituksessa Kiinan armeijan kanssa tällä viikolla

SATTAHIP: – Thaimaan kuninkaallinen laivasto lähetti joukkonsa Blue Strike -harjoitukseen, laajaan yhteiseen Kiinan kanssa.

Fregattilentueen 1:n komentaja Paisan Meesri tarkastaa joukot 26. huhtikuuta ennen kuin ne lähetettiin Kiinaan Zhanjiangiin 2.-8. toukokuuta järjestettäviin sotapeleihin, jotka vuorottelevat Thaimaan ja Kiinan vesillä.

HTMS Naresuan ja HTMS Bangpakong osallistuvat 410 merijalkaväen ja merimiesten kanssa.

Blue Strike -harjoitus on laivaston vastine molempien maiden ilmavoimien väliselle Falcon Strike -harjoitukselle.

Tilaa
SOURCEDaily Mail
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/