Naamioitunut pyssymies varastaa yli 2 miljoonaa bahtia kultakaupasta Sattahipissa

sattahip-

Paikallinen poliisi jahtaa eilen naamioitunutta asemiestä, joka piti henkilökuntaa kultakaupassa Big C:n Tao Thanin haarassa.

Sattahipin poliisi saapui etsimään järkyttynyttä henkilökuntaa Supatra Yaowarat -liikkeestä, josta ampuja oli varastanut 109 bahtia painavia kultakoruja, joiden arvo oli 2,120,050 XNUMX XNUMX bahtia.

Mies jäi kiinni CCTV:stä. Hän oli 160-170 cm pitkä ja hänellä oli yllään pitkähihainen musta asu, farkut sekä khaki-hattu ja kasvonaamio. Hänellä oli ruskeat kengät.

Hän pakotti Umaporn Buabutrin, 22, pitämään mukanaan tuomaa valkoista muovipussia, kun hän täytti sen kullalla.

Sitten hän juoksi Thong Thip -markkinoiden taakse Big C -vaunun työntäjä Chartchai Kham-euamin takaa.

Tässä vaiheessa hän hyppäsi läheiseen jokeen ja ui pois suurelle metsäalueelle, jolloin Chartchai, jonka kerrottiin osaamattomaksi uida, lopetti takaa-ajon. Paikallinen poliisi kiitti häntä yrityksestä pysäyttää varkaan.

Poliisi lähetti 30 miestä karkottamaan ryöstäjän metsään. He ovat asettaneet tarkastuspisteitä metsäisen alueen ympärille ja uskovat, että se on tällä hetkellä lukittu.

He löysivät M 92 BB:n aselaatikon, mustat hanskat ja hatun talosta numero 3/21 Moo 8 torilta.

Sattahip-joukot sanoivat, että mies oli varmasti piilossa metsässä ja olisi pian pidätettynä.

He näyttivät tietävän, kuka hän voisi olla.

Lähde: Daily News

SOURCEDaily News, Thai Visa
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/