100,000 XNUMX bahtia käteistä löydettiin haudasta Pattayasta

PATTAYA:-

Sawang Boriboonin jäsenet ja vapaaehtoiset, jotka siivosivat hautoja ja polttohautaavat niitä, joilla ei ole perheenjäseniä, kaivoivat yhdeltä hautausalueelta odottamattoman yllätyksen: 100,000 XNUMX bahtia käteistä.

Rahat – 98,000 2,000 upouusia seteleitä ja 60 2017 bahtia rypistyneinä seteleinä – löydettiin tammikuussa XNUMX XNUMX-vuotiaana kuolleen Poon Kornin haudasta. Hauta oli sementoitu, mutta se avattiin luiden puhdistamiseksi ja jäänteiden valmistelemiseksi. tuhkausta varten.

Sawang Boriboonin pelastuspäällikkö Prasit Thongtidcharoen sanoi, että rahat käytetään ansioiden ansaitsemiseen uhriksi uhraamiseksi ja päivän laulamiseen kuolleiden ihmisten siunaukseksi ja Poonille omistautumisesta.

Lähde: Daily Mail

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEDaily Mail
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/