Intialainen liikemies taskuvarastettu Nakluassa, väittää menettäneensä 48,000 98,000 bahtia ja XNUMX XNUMX bahtia kaulakorun

Pattaya-
Intialainen liikemies, joka on tunnistettu 37-vuotiaaksi herra Ashish Bajpaiksi, ilmoitti poliisille väitetystä merkittävästä varkaudesta eilen illalla 1130 kello 24.

Mr. Bajpai kertoi, että hän oli kävelyllä SOI 29/1 -tapahtumassa Nakluassa, kun hänen mukaansa seksuaalipalveluja tarjoava joukko naisia ​​lähestyi häntä.

Hän kieltäytyi tarjouksesta huolimatta siitä, että he yrittivät halata ja pakottaa hänet palaamaan hotelliinsa.
Kun hän käveli pois, hän ilmoitti, että hän huomasi, että häneltä puuttui 98,000 48,000 bahtin arvoinen kaulakoru ja käteistä, jotka olivat olleet hänen taskuissaan. Hän ilmoitti kantaneensa noin XNUMX XNUMX bahtia, jonka he olivat varastaneet.

Poliisi tarkasti CCTV:n ja vahvisti välikohtauksen, jossa oli mukana herra Bajpai ja varas, mutta eivät ole vahvistaneet pidätettyä määrää.

Tutkinta jatkuu.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/