Kiinalaisturistilla on arvoesineitä sisältävä laukku, jonka nainen varasti Walking Streetin yökerhossa

330. huhtikuuta 22 kello 2019 Kiinan kansalainen ilmoitti turistipoliisille Walking Streetillä, että hänen laukkunsa, joka sisälsi kaikki hänen luottokorttinsa, upouusi iPhone 10 ja käteistä, varastettiin juomisen aikana 808-yökerhossa.

Huang Wiejie, 23, Kiinasta, kertoi tavanneensa naisen, 34-vuotiaan Siriporn Chaisernin, aiemmin illalla ja he olivat päättäneet mennä yökerhoon yhdessä.

Hän sanoi, että hän halusi mennä kotiin hänen kanssaan, mutta hän kieltäytyi, koska hän oli kiinnostunut vain musiikista, tanssista ja juomisesta.

Hän sanoi, kun hän ei katsonut, hän otti hänen laukkunsa pöydältä ja pakeni diskosta.
Hän meni välittömästi poliisille.

Poliisi tarkasti CCTV:n ja pystyi tunnistamaan ja paikantamaan hänet edelleen Walking Streetillä toisessa baarissa.

Hänet pidätettiin ja hänen epäillään tunnustaneen teon.

Wiejie kiitti Prawit Choosengia, poliisipäällikköä ja sanoi olevansa vaikuttunut siitä, kuinka nopeasti he löysivät epäillyn ja hänen omaisuutensa.

Ms Chaisern joutuu syytteeseen murtovarkaudesta Thaimaan oikeusjärjestelmässä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/