Keski-Pattayan asukkaat valittavat, että viemäriin on käytetty lähes 3 miljoonaa bahtia ja heidän kadunsa ovat edelleen tulvia

Pattaya-

Keski-Pattayan asukkaat valittavat, että lähes 3 miljoonalla bahtilla tietyöt eivät ole onnistuneet lievittämään kohteena olevia tulvia.

Nattapong Santaveesuk kaupungin suunnitteluosastosta kiersi kahta sivukatua Soi Arunothai -yhteisössä naapuruston edustajan Amnuay Muangthongin kanssa 22. huhtikuuta.

Soi Charoensukissa ja Soi Udomsukissa asuvat asukkaat sanoivat, että heidän kadunsa oli repeytynyt, uudet viemäriputket laitettu ja tie päällystetty uudelleen tavoitteena lopettaa vuosia kestäneet krooniset tulvat.

Se ei toiminut.

Huolimatta Soi Udomsukiin käytetystä 1.3 miljoonasta bahtista ja Soi Charoensukista 1.6 miljoonasta bahtista, molemmat kadut jatkavat tulvia ja vievät kauan, naapurit valittivat.

Tässä kuussa valmistuneille projekteille on myönnetty takuu vielä kaksi vuotta, joten urakoitsijat voidaan lähettää takaisin repimään teitä uudelleen korjaamaan sen, mitä he eivät tehneet ensimmäisellä kerralla.

Kaupunki asentaa parhaillaan uusia viemäriä ja poistaa vanhoja viemärijärjestelmiä Second Roadilta yrittääkseen ratkaista myös Beach Roadin tulvia.

Lähde: Daily Mail pattaya

Tilaa
SOURCEDaily Mail
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/