Belgialainen mies kutsuu kotiin homo-thai-miehen paikallisesta baarista, mies ryöstää hänet suihkussa

Jomtien-
63-vuotias belgialainen Luc Rapoye ilmoitti poliisille varkaudesta asunnossaan, joka tapahtui varhain aamulla tänään 25.

Mr. Rapoye kertoi juoneensa suositussa olutbaarissa Jomtienin homoalueella, kun hän tapasi 29-vuotiaan Thalangin. He joivat yhdessä useita tunteja ja herra Rapoye kutsui thaimaalaisen miehen kotiin katsomaan elokuvaa.

Saapuessaan Rapoye myönsi olevansa vahvasti päihtynyt ja meni kylpyhuoneeseen suihkuun. Lähtiessään kylpyhuoneesta hän huomasi, että herra Thalang oli poissa… samoin kuin hänen lompakkonsa, vaatteensa ja muut arvoesineet, joita ei nimenomaisesti nimetty lehdistölle.

Poliisi käytti CCTV:tä tänä aamuna tunnistaakseen Thalangin, joka poistui asunnosta kiireessä, ja jäljitti hänet läheiseen kotiinsa, josta he löysivät varastetut tavarat alkuperäisen epäämisen jälkeen.

Thalang, joka jäi kiinni varastetuista arvoesineistä, tunnusti rikoksen.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/