Tavoitteena on 5 % vähemmän onnettomuuksia tänä vuonna Seven Deadly Days of Songkranin aikana

Viestintäministeriön päällikkö kertoo, että Thaimaan viranomaiset tähtäävät 10 prosentin onnettomuuksien vähentämiseen valituilla ja erityisen vaarallisilla teillä. He haluavat myös, että maan tieliikenneonnettomuuksien kokonaismäärä vähenee 5 prosenttia.

Tämä on vaatimaton tavoite, mutta saavutettavissa oleva tavoite, kuten aiempina vuosina viranomaiset ilmoittivat, että tavoitteeksi tulee NOLLA kuolemantapausta tai onnettomuutta.

He ovat tunnistaneet eri puolilla maata 111 tiellä kuolonuhrien riskiä ja jotka saavat poliisin erityistä huomiota loman aikana.

Ministeri Arkhom Termphaisit hymyili hymyillen poseeraamassa thaimaalaisten myynninedistämisnaisten kanssa lehdistötilaisuudessa Rural Roadsilla.

Ympäri maata perustetaan tarkastuspisteitä liikenteen massiiviselle pakolle kaupungista ja turistialueilta takaisin kotikaupunkeihin vuosittaista thaimaalaisen uudenvuoden juhlaa varten.

Seitsemän vaarapäivän Songkran-liikenneraportointikampanja alkaa virallisesti huomenna.

Nollatoleranssi rattijuopumuksesta tapahtuu festivaalin aikana ajoneuvojen takavarikoinnin, ankaran vankeusrangaistuksen ja korkeiden sakkojen kanssa.

DUI-tarkastuspisteitä odotetaan ympäri maata, mukaan lukien Pattaya.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/