Thaimaan kansanterveysministeriö aikoo nostaa syytteen hierontasalista, jossa ulkomaalainen turisti kuoli tällä viikolla

Thaimaan kansanterveysosasto aikoo nostaa syytteen hierontasalista, jossa espanjalainen mies kuoli "öljyhieronnassa".

Aiemmat raportit ehdottivat, että Vincente Fernandez kuoli Keski-Pattayan laitoksessa olemassa olevaan sairauteen, kun hänelle tehtiin "vatsahieronnaksi kutsuttu".

Tri Natthawut Prasertsiripong sanoi, että tutkimukset osoittavat, että kyseisellä hierontasalilla ei ollut oikeutta mainostaa terveyshierontaliikkeenä eikä sillä ollut lupaa terveyshierontaan.

Lisäksi ainoa henkilökunnasta, joka ei ollut pätevä antamaan terveyshierontaa, oli se, joka oli antanut espanjalaiselle miehelle hänen hoitonsa.

Lotus Massage -nimistä myymälää uhkaa 40,000 50,000 bahtin sakko terveyshieronnan mainonnasta, ja omistaja voidaan tuomita kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen ja/tai XNUMX XNUMX bahtin sakkoon vaaditun luvan puuttumisesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/