Uudelleenesitys saksalaisten turistien murhasta Koh Si Changilla, thaimaalaista miestä uhkaa vähintään elinikä vankilassa

Koh Si-Chang

24-vuotias thaimaalainen mies, jota syytetään 27-vuotiaan saksalaisen reppumatkailijan raiskauksesta ja murhasta sunnuntaina Chon Burin Koh Si Changilla, on esittänyt uudelleen kauhistuttavan rikoksen, joka on ravistellut yleistä moraalia suositulla saarella.

Koh Si Chang sijaitsee Pattayan luoteeseen Thaimaanlahdella.

Ronnakorn Romruen, Moo 2 -kylän asukas Koh Si Changilla, on väitetysti tunnustanut rikoksen, ja uudelleenesitys pidettiin eilen. Ronnakorn pidätettiin nopeasti, kun naisen ruumis löydettiin murtuneena niskasta ja vakavista haavoista kasvoissa ja päässä sunnuntai-iltana.

Mies myönsi kuulemma nähneensä uhrin, jota hän kuvaili "hyvännäköiseksi naiseksi matkustamassa yksin", ja kiihottuneen seksuaalisesti laittomien huumeiden käytön jälkeen.
Chon Burin apulaisjohtaja Pol eversti Sakrapee Priewpanich kertoi eilen tiedotusvälineille, että Ronnakorn seurasi naista ja tappoi hänet myöhemmin lyömällä häntä kivellä raiskauksen jälkeen estääkseen häntä ilmoittamasta hyökkäyksestä, hän kertoi poliisille.
Poliisi on nostanut miehen syytteen tahallisesta murhasta, raiskauksesta ja ruumiin piilottamisesta rikoksen salaamiseksi.

Ronnakornia saattoi 40 poliisia suorittaessaan rituaalin uudelleenesitystä klo 10. Siellä oli paljon paikallisia ja läsnä olevia tiedotusvälineitä, jotka ilmaisivat inhonsa hänen väitetyistä teoistaan ​​uudelleenesityksen aikana.

Hän näytti poliisille viisi rikokseen liittyvää kohtaa.

Ensimmäinen oli paikka, jossa hän oli pysäköinyt moottoripyöränsä ostaakseen kukkia ja seurannut uhria kukkulan laelle, jossa on kuningas Rama V:n lippu.

Toinen paikka oli paikka, jossa hän oli väitetysti raiskannut naisen ja pakottanut tämän harrastamaan suuseksiä, mikä oli antanut hänelle mahdollisuuden paeta portaita alas.

Kolmas paikka oli paikka, jossa uhri oli kaatunut, ja epäilty oli kuulemma hyökännyt häntä kivellä, kunnes tämä kuoli.

Neljäs paikka oli paikka, jossa hän oli oletettavasti piilottanut hänen ruumiinsa kivikasan alle lähellä kukkulalle johtavaa portaikkoa.

Lopullinen paikka oli kukkakioski, jossa todistaja oli kysynyt, miksi hänen paitansa oli verinen.

Ennen kuin poliisi tuo Ronnakornin Chon Burin provinssin tuomioistuimeen hakemaan hänen ensimmäistä 12 päivän pidätystä, hänen äitinsä, 43-vuotias Nonglak Phosaeng toimitti pojalleen vaatteita Koh Si Changin poliisiasemalle ja pyysi kyynelistä anteeksi yleisöltä. hänen väitetystä rikoksestaan.

Hän kertoi, että hänen poikansa, joka asui yksin erillisessä vuokratalossa, oli sinkku ja ansaitsi elantonsa osa-aikaisena roskienkerääjänä.

Paikallinen ruokakauppias sanoi, että raiskaus ja murha olivat vaikuttaneet saaren matkailuun, koska monet ulkomaalaiset kävijät olivat lähteneet uutisten jälkeen. Asukkaat kerääntyivät murhapaikalle tänä aamuna laskemaan kukkia, ja Ronnakornin kylän kylän vanhin kertoi tuntevansa olonsa kauhealta ja halunneensa rohkaista turisteja saariin turvallisuuteen ja paholaisen olevan poissa.

Viranomaisten mukaan Ronnakornia odottaa vähintään elinikä vankilassa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/