Kaksi ladyboya pidätettiin lompakon ja luottokorttien varastamisesta eteläkorealaisesta turistista Walking Streetillä

Kaksi Pattaya ladyboya pidätettiin tiistaina, koska heidän epäillään varastaneen eteläkorealaisen turistin lompakon, jossa oli kolme luottokorttia, kertoo poliisi.

Kaksi epäiltyä tunnistettiin Sawarin Silaket, 33 ja Onkaew Homdok, 35.

Pattayan poliisipäällikkö, eversti Prawit Chorseng sanoi, että pidätys tehtiin sen jälkeen, kun Hojun Cho, 44, teki sunnuntaiaamuna poliisiasemalleen valituksen ja sanoi, että hänen lompakkonsa oli varastettu.

Cho sanoi, että hän oli kävelemässä takaisin hotelliinsa South Pattayan kävelykadulta, kun kaksi ladyboya lähestyi, halasi häntä ja lähti.

Myöhemmin hän huomasi, että hänen lompakkonsa, jossa oli kolme luottokorttia, oli kadonnut.

Poliisi tarkasti ja havaitsi, että ruokakaupassa oli käytetty kahta luottokorttia.

Poliisi tunnisti kaksi epäiltyä liikkeen turvakameran tallennuksista ja löysi ja pidätti heidät täysihoitolasta Etelä-Pattayassa.

Lähde: The Nation

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/