37-vuotias suomalainen turisti sai terveyshätätilanteen ajaessaan motocross-pyörää, koomassa paikallisessa sairaalassa

Chon Buri-

37-vuotias suomalainen turisti, joka on tunnistettu vain hänen etunimestään, herra Johannes, odotti perheelleen ilmoitusta, loukkaantui vakavasti syvässä viidakossa kaupungin ulkopuolella viime yönä, 8. huhtikuuta 2019, aikana motocross-tapahtuma.

Hän ajoi motocrosspyörillä useiden ulkomaalaisten ystävien kanssa, kun pelastustyöntekijät ilmoittivat hänen saaneen aivohalvauksen merkkejä. He hälyttivät viranomaisia, kun he eivät kyenneet auttamaan häntä. Medialle ei annettu lopullista vahvistusta tapahtuman aiheuttaneesta terveydentilasta.

Hänen tilansa oli vakava, ja paikalliset kyläläiset auttoivat saamaan pelastustyöntekijät paikalle, joka oli kaukana viidakossa likaisilla motocross-radoilla.

Johannes asetettiin koomaan, ja hän on tällä hetkellä paikallisessa sairaalassa vakavassa tilassa tehohoidossa odottamassa ystävien ja sukulaisten yhteyttä. On kerrottu, että suurlähetystö on tietoinen onnettomuudesta.

Eräs todistaja kertoi tiedotusvälineille, että herra Johannes on ollut Pattayalla säännöllinen vierailija monta, monta vuotta ja hänet tunnetaan kaupungissa hyvin ja hän oli käynyt ystäviensä kanssa motocross-retkellä kaupungin ulkopuolella.

Kesti useita tunteja, ennen kuin pelastustyöntekijät saivat miehen ulos viidakosta, joka oli edessään paksu metsä ja vaaralliset olosuhteet. Hänet pelastettiin noin kello 11 yöllä sen jälkeen, kun kymmenet pelastustyöntekijät auttoivat tuomaan hänet ulos metsästä.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/