Van Driver palauttaa lompakon eteläkorealaiselle turistille 20,000 XNUMX bahtia luottokorteilla

Bangkok-Pattaya-matkustaja-auton kuljettaja palautti lompakon, jossa oli 20,000 XNUMX Bt käteistä eteläkorealaiselle turistille keskiviikkoiltana löydettyään sen pakettiautosta.

Turisti Koo Seungwan, 32, teki Pattayan poliisiasemalle valituksen siitä, että hän pudotti lompakkonsa matkustaja-autoon, joka vei hänet Bangkokista Soi Jomtien 12:n eteen.

Turisti kertoi, että lompakossa oli käteistä eri valuutoissa 20,000 XNUMX Bt:n arvosta sekä hänen luottokorttejaan.

Myöhemmin poliisiasemalle kerrottiin JS100-liikenneradiosta, että pakettiauton kuljettaja Wanit Phukaengduan, 49, oli soittanut ohjelmaan ilmoittaakseen löytäneensä lompakon.

Wait sanoi palaavansa Pattayaan palauttamaan lompakon kahden tunnin kuluessa.

Koo kiitti kuljettajaa lompakon palauttamisesta. Ei tiedetä, tarjosiko hän minkäänlaista palkintoa rehelliselle kuljettajalle.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/