Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoitti kieltävänsä kaikki vaahtojuhlat koko maassa Songkranille

iThaimaa-

Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoitti lehdistötilaisuudessa myöhään tänä aamuna Bangkokissa, että on tehty päätös kieltää kaikki vaahtojuhlat valtakunnallisesti Songkran-festivaalin ajaksi. Tämä sisältää yksityiset hotellijuhlat.

Apulaispoliisipäällikkö Chalermkiat Sriworakhan totesi, että päätös tehtiin turistien ja paikallisten turvallisuuden takaamiseksi festivaalin aikana. Hän antoi esimerkkejä siitä, kuinka viime vuonna 25-vuotias Sangtai Besdart sai sähköiskun vaahtojuhlien aikana. Hän kertoi myös, että vaahto tukkii teitä ja oli aiheuttanut onnettomuuksia.

Lisäksi hän totesi, että vaahtojuhlat eivät ole osa perinteistä Songkrania ja että keskitytään juhlimaan festivaalin perinteisesti eikä raivokkailla bileillä. Hän muistutti myös paikallisia ja turisteja siitä, että ei suvaita paljastavia asuja tai alastomuutta ja että bikinit eivät olleet perinteisiä eivätkä kunnioita festivaalin henkeä.

Tämä jatkaa ilmoitusten tulvimista, joilla varmistetaan, että Songkran on tänä vuonna perinteisempi, kun Hänen kuninkaallinen Majesteettinsa Kuninkaan kruunataan toukokuun alussa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/